Translate

Selasa, 05 November 2013

Clean & Clear Blotting Paper

Hellooww beauty...


Today i wanna tell you my fav blotting paper... My face is really oily and acne prone, so i always bring this blotting paper especially if you live in jakarta where heat is always on, fiuuhh...



there's a texture there, not like other blotting paper

it's thick

oily face in the afternoon

just press down the paper, you can see my big pores through the paper
and oil starts absorb to the paper

see how dry my face no oil again
it feels like clean from oil  until the pores not only the surface



wow, thats pretty much oil on my face

For the price, this is more expensive than the other brand. It cost $3 (Rp 30.000) but the price is worth it. The paper is thick and absorb oil very well. You have to own this hey oily face,hehehee...

Xoxo,
LadyTy

5 komentar :

  1. I love this too! this has been a staple in my purse since highschool <3

    http://www.pinkoolaid.com/

    BalasHapus
  2. Hey I just found your blog. You are pretty anyway. Wanna follow each other maybe? Just let me know.

    www.elinivana.com

    BalasHapus
  3. Hi..
    Aku tau blog kamu dari grup dan website indonesia beauty blogger.
    Beberapa kali saya baca-baca blogpost kamu, isinya menarik banget.
    Salam kenal ya dan sekalian meninggalkan jejak kalau tidak keberatan.

    Salam,
    Ardamus

    BalasHapus
  4. Aku juga pake ini... :D
    Aku pernah dikasih paper oil temenku merk Gatsby tapi yang ada powdernya dan itu buat muka kayak abis touch up. Tapi aku cari kemana-mana nggak ada yang jual. Yang di jual di drugstore kebanyakan nggak ada yang pake powdernya. Hiksss... :(

    http://simplyloma.me

    BalasHapus
  5. nice post sob..
    article yang menarik,saya tunggu article berikutnya yach.hehe..
    maju terus dan sukses selalu...
    salam kenal yach...
    kunjungi blog saya juga ya sob,banyak tuh article2 yang seru buat dibaca..
    http://chaniaj.blogspot.com/ dan situs kesayangan kami http://oliviaclub.com
    serta sites.google kebanggaan kami https://sites.google.com/site/pokeronlineterpopuler/
    di oliviaclub.com poker online uang asli terbaik di indonesia dengan teknologi teraman dan tercanggih.
    main dan ajak teman anda bergabung dan dapatkan 20% referral fee dari house commision untuk turnover teman ajakan anda...

    BalasHapus

Back to Top